Vakantie Egypte

Een vakantie in Egypte is een reis vol fascinatie en ontdekking. Egypte is doordrenkt van oude geschiedenis en biedt bezoekers de kans om enkele van ’s werelds meest iconische bezienswaardigheden te verkennen. Van de majestueuze piramides van Gizeh en de eeuwenoude tempels van Luxor tot de betoverende Nijlcruises en de magie van de Rode Zee, Egypte heeft voor elk wat wils. Bezoekers kunnen de mystiek van de Sinaï-woestijn ervaren, duiken in de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee, of genieten van de bruisende sfeer van de hoofdstad, Caïro. Egypte is ook een land van gastvrije mensen, heerlijke keuken en levendige markten. Een vakantie in Egypte is een reis terug in de tijd en een kans om enkele van de meest indrukwekkende erfgoedschatten ter wereld te ervaren.
Een vakantie in Egypte is een reis vol fascinatie en ontdekking. Egypte is doordrenkt van oude geschiedenis en biedt bezoekers de kans om enkele van ’s werelds meest iconische bezienswaardigheden te verkennen. Van de majestueuze piramides van Gizeh en de eeuwenoude tempels van Luxor tot de betoverende Nijlcruises en de magie van de Rode Zee, Egypte heeft voor elk wat wils. Bezoekers kunnen de mystiek van de Sinaï-woestijn ervaren, duiken in de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee, of genieten van de bruisende sfeer van de hoofdstad, Caïro. Egypte is ook een land van gastvrije mensen, heerlijke keuken en levendige markten. Een vakantie in Egypte is een reis terug in de tijd en een kans om enkele van de meest indrukwekkende erfgoedschatten ter wereld te ervaren.

Accommodaties

Beste reistijd

Praktische informatie

Hotels

Activiteiten

Bezienswaardigheden

Reisverzekering

Auto huren

Kllimaat & weer

Stappenplan

Reisinformatie

Reisinspiratie

Bekende plaatsen en hoogtepunten van Egypte

Egypte is een land doordrenkt van oude geschiedenis, mysterie en prachtige bezienswaardigheden die reizigers van over de hele wereld aantrekken. Van de majestueuze piramides tot de betoverende Nijl en de eeuwenoude tempels, hier zijn enkele van de meest bekende plaatsen en hoogtepunten van Egypte:

 1. De Piramides van Gizeh: Deze iconische piramides, waaronder de Grote Piramide van Cheops, zijn de meest herkenbare bezienswaardigheden van Egypte. Ze dateren uit het Oude Rijk van Egypte en staan bekend om hun architectonische pracht en de mysteries die ze omringen.

 2. De Sfinx van Gizeh: Deze mysterieuze leeuwenfiguur met het lichaam van een farao is een van ’s werelds meest herkenbare standbeelden. Het bewaakt de piramides van Gizeh en intrigeert bezoekers met zijn raadsels en geschiedenis.

 3. Luxor: Luxor, voorheen bekend als Thebe, is een stad aan de oostelijke oever van de Nijl en staat bekend om zijn indrukwekkende archeologische vindplaatsen. Hier vind je de Tempel van Luxor en de beroemde Karnak-tempel met zijn rijen zuilen.

 4. De Vallei der Koningen: Deze archeologische site aan de westelijke oever van de Nijl herbergt de graven van veel oude farao’s, waaronder het graf van Toetanchamon. De vallei staat bekend om zijn prachtige muurschilderingen en koninklijke schatten.

 5. Abu Simbel-tempels: Gelegen in Zuid-Egypte, deze tempels zijn beroemd om hun imposante gebeeldhouwde gevels en indrukwekkende beelden van farao Ramses II. Ze werden verplaatst van hun oorspronkelijke locatie om te worden gered van het stijgende water van het Nassermeer.

 6. De Nijl: De Nijl is de levensader van Egypte en biedt een unieke manier om het land te verkennen. Nijlcruises nemen je mee op een ontspannen reis langs historische steden en dorpen, waardoor je een glimp opvangt van het dagelijks leven langs de rivier.

 7. Aswan: Deze stad in Zuid-Egypte is beroemd om zijn hoge dam en de Tempel van Philae, die op het eiland Agilkia ligt. Het is ook een startpunt voor boottochten naar de prachtige tempels van Abu Simbel.

 8. Caïro: De bruisende hoofdstad van Egypte biedt een moderne tegenhanger van de oude wereld. Bezoekers kunnen het Egyptisch Museum verkennen, waar de schatten van Toetanchamon te zien zijn, en de middeleeuwse wijk van Caïro, de Khan el-Khalili-markt en de historische wijk Islamic Cairo.

 9. Alexandrië: Deze historische kuststad staat bekend om zijn oude bibliotheek, een van de grootste en meest beroemde bibliotheken uit de oudheid. Bezoekers kunnen ook de Qaitbay Citadel en de Montaza-paleistuinen verkennen.

 10. Rode Zee en Sinaï: Egypte biedt prachtige duik- en snorkelbestemmingen langs de Rode Zee, waaronder Sharm el-Sheikh, Hurghada en Dahab. De Sinaï-woestijn biedt spectaculaire landschappen en de mogelijkheid om de berg Sinaï te beklimmen, waar volgens de overlevering de Tien Geboden werden gegeven.

 11. Oase van Siwa: Deze afgelegen oase in de Westelijke Woestijn van Egypte biedt een serene omgeving, zoutmeren en een oude tempel, de Tempel van de Orakelgod Amun.

 12. De Nubische dorpen: Langs de Nijl in Zuid-Egypte vind je kleurrijke Nubische dorpen met levendige huizen en gastvrije gemeenschappen die hun tradities koesteren.

Deze lijst is slechts een glimp van de vele schatten die Egypte te bieden heeft. Het land biedt een rijke mix van historische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden die reizigers blijven betoveren en inspireren. Een reis naar Egypte is een reis terug in de tijd en een kans om enkele van de meest indrukwekkende erfgoedschatten ter wereld te ervaren.

De Piramides van Gizeh

De Sfinx van Gizeh

Luxor

De Vallei der Koningen

Aswan

Caïro

Alexandrië

De Nubische dorpen

De Nijl

Accommodaties

Activiteiten

Boek vliegtickets

Huur een auto

Veelgestelde vragen over een vakantie in Egypte

Veelgestelde vragen over een vakantie in Egypte kunnen helpen om reizigers voor te bereiden op hun avontuur naar dit fascinerende land. Van visumvereisten tot gezondheidskwesties en culturele overwegingen, deze vragen en antwoorden kunnen reizigers helpen om een probleemloze en plezierige reis naar Egypte te plannen. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over een vakantie in Egypte.

Egypte in beeld

Lees meer informatie over Egypte

Als je meer wilt weten over Egypte, ben je op weg naar een fascinerende ontdekkingsreis. Egypte is doordrenkt van oude geschiedenis, ongelooflijke culturele schatten en prachtige landschappen. Of je nu geïnteresseerd bent in de majestueuze piramides, de betoverende Nijl, de bruisende bazaars of de rijke keuken, Egypte heeft voor iedereen iets te bieden. Door meer informatie over dit land te verzamelen, kun je jezelf voorbereiden op een reis vol avontuur en verwondering. Leer meer over de oude beschavingen, de moderne cultuur en de prachtige bestemmingen die Egypte tot een unieke reisbestemming maken.

Op ontdekking in Egypte: Geschiedenis, Woestijnen en Betoverende Kusten

Op ontdekking in Egypte is als een reis door de tijd, waar je wordt ondergedompeld in de rijke geschiedenis van een van ’s werelds meest iconische landen. Egypte is niet alleen beroemd om zijn oude beschaving, maar ook om zijn adembenemende woestijnlandschappen en betoverende kusten.

De geschiedenis van Egypte is als een openluchtmuseum, met monumenten en overblijfselen die getuigen van een beschaving die duizenden jaren teruggaat. De piramides van Gizeh, waaronder de Grote Piramide van Cheops, behoren tot de meest opvallende bouwwerken uit de oudheid. De Sfinx van Gizeh, met zijn raadselachtige glimlach, bewaakt deze eeuwenoude graven en blijft tot op de dag van vandaag een van ’s werelds grootste raadsels.

In Luxor kun je de majestueuze tempels van Karnak en Luxor verkennen, die getuigen van het religieuze en architectonische meesterschap van de oude Egyptenaren. De Vallei der Koningen herbergt de graven van farao’s, met inbegrip van het beroemde graf van Toetanchamon, dat ongelooflijke schatten heeft onthuld.

Maar Egypte biedt meer dan alleen geschiedenis. De uitgestrekte Sahara-woestijn biedt een surrealistisch landschap met zandduinen, oases en eindeloze horizonnen. De Sinaï-woestijn, met de majestueuze berg Sinaï, is een bestemming voor avonturiers en de plek waar volgens de overlevering de Tien Geboden werden gegeven.

Langs de kustlijn van Egypte strekken zich betoverende kusten uit, met de Middellandse Zee in het noorden en de Rode Zee in het oosten. De Rode Zee staat bekend om zijn ongelooflijke duiklocaties, waar kleurrijke koraalriffen en diverse zeedieren wachten om ontdekt te worden. Plaatsen als Sharm el-Sheikh en Hurghada trekken duikliefhebbers van over de hele wereld aan.

Daarnaast bieden de kuststeden zoals Alexandrië, met zijn oude bibliotheek en Montaza-paleistuinen, en de bruisende metropool Caïro, met zijn markten en musea, een kijkje in het moderne leven van Egypte.

Op ontdekking gaan in Egypte betekent een reis door de tijd en de natuur, waarbij je de mysteries van het verleden ontrafelt terwijl je wordt betoverd door de schoonheid van het heden. Het is een land vol contrasten, waar de geschiedenis, de woestijnen en de kusten samenkomen om een onvergetelijke reiservaring te bieden.

Vakantie in Egypte

Een vakantie in Egypte belooft een unieke en betoverende ervaring vol geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Dit oude land, gelegen in Noordoost-Afrika en delen van het Midden-Oosten, heeft al eeuwenlang reizigers aangetrokken en blijft een topbestemming voor avonturiers en cultuurliefhebbers.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden van Egypte zijn natuurlijk de piramides van Gizeh, met inbegrip van de Grote Piramide van Cheops. Deze millennia-oude bouwwerken getuigen van de technologische en architecturale prestaties van de oude Egyptenaren. De Sfinx van Gizeh, een raadselachtig standbeeld met het lichaam van een leeuw en het gezicht van een farao, bewaakt deze monumenten en voegt nog meer mysterie toe aan de site.

Maar Egypte is veel meer dan alleen de piramides. Luxor, vaak aangeduid als ’s werelds grootste openluchtmuseum, biedt indrukwekkende tempels en graven, waaronder de beroemde Tempel van Karnak en de Vallei der Koningen. Hier kunnen reizigers zich verdiepen in de oude geschiedenis en de grootsheid van de faraonische beschaving.

Een cruise op de majestueuze Nijl is een andere manier om de schatten van Egypte te ontdekken. Terwijl je langs de rivier vaart, passeer je oude tempels, dorpjes en levendige steden zoals Aswan en Kom Ombo. De Nijl biedt een uniek perspectief op het dagelijkse leven langs de oevers van deze historische waterweg.

De woestijnen van Egypte zijn een andere intrigerende bestemming. De uitgestrekte Sahara-woestijn en de Sinaï-woestijn onthullen surrealistische landschappen, met zandduinen, oases en spectaculaire bergformaties. Hier kunnen reizigers avontuurlijke trektochten maken, kamperen onder de sterren en genieten van de stilte en sereniteit van de woestijn.

Voor duikliefhebbers is de Rode Zee een waar paradijs. Plaatsen als Sharm el-Sheikh en Hurghada bieden enkele van ’s werelds beste duiklocaties, met kleurrijke koraalriffen en een overvloed aan zeedieren. Snorkelen en diepzeeduiken zijn hier populaire activiteiten, en het onderwaterleven zal je betoveren met zijn schoonheid en diversiteit.

De moderne steden van Egypte, zoals Caïro en Alexandrië, bieden een levendige mix van cultuur, gastronomie en winkelen. Caïro herbergt het beroemde Egyptisch Museum, waar je de schatten van Toetanchamon kunt bewonderen, evenals bruisende markten zoals de Khan el-Khalili Bazaar.

Een vakantie in Egypte is niet alleen een reis naar het verleden, maar ook een ontdekking van de levendige energie van het heden. Het is een land dat zowel avontuurlijke reizigers als liefhebbers van geschiedenis en cultuur zal bekoren. Met zijn oude schatten, woestijnavonturen en kustparadijzen biedt Egypte een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Reisaanbod naar Egypte

Het reisaanbod naar Egypte is gevarieerd en boeiend, met opties voor elke reiziger, van avontuurlijke ontdekkingsreizigers tot geschiedenisliefhebbers en zonaanbidders. Egypte heeft zoveel te bieden dat het een bestemming is die keer op keer mensen blijft trekken.

Voor avontuurlijke reizigers biedt Egypte een scala aan mogelijkheden om de woestijnlandschappen te verkennen. Trektochten door de Sahara-woestijn onthullen eindeloze zandduinen, oases en oude rotstekeningen. De Sinaï-woestijn, met zijn indrukwekkende berg Sinaï, is een uitdagende bestemming voor bergbeklimmers.

De Rode Zee, met zijn kristalheldere wateren en overvloed aan zeedieren, trekt duik- en snorkelliefhebbers van over de hele wereld. Bestemmingen zoals Sharm el-Sheikh en Hurghada bieden talloze duik- en snorkellocaties waar je kleurrijke koraalriffen en fascinerende zeedieren kunt ontdekken.

Een Nijlcruise is een andere populaire manier om Egypte te verkennen. Terwijl je langs de rivier vaart, kun je historische steden zoals Luxor en Aswan bezoeken en oude tempels en graven verkennen, allemaal met het comfort van een cruiseschip.

Voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur is Egypte een schatkamer vol oude schatten. De piramides van Gizeh, de Tempel van Karnak, de Vallei der Koningen en talloze andere archeologische vindplaatsen getuigen van de grootsheid van de oude beschaving.

Stedentrips naar Caïro, de hoofdstad van Egypte, bieden de mogelijkheid om het bruisende stadsleven te ervaren, evenals de mogelijkheid om het Egyptisch Museum te bezoeken, waar de schatten van Toetanchamon worden tentoongesteld.

Het reisaanbod naar Egypte omvat ook de mogelijkheid om te genieten van de betoverende kusten van de Middellandse Zee in steden als Alexandrië, of de Rode Zee in resorts zoals Dahab en Marsa Alam.

Daarnaast kunnen reisorganisaties op maat gemaakte reizen naar Egypte aanbieden, waarbij ze de interesses en voorkeuren van de reiziger in overweging nemen om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren.

Kortom, het reisaanbod naar Egypte is divers en boeiend, met mogelijkheden voor elke smaak en budget. Of je nu op zoek bent naar avontuur, geschiedenis, cultuur, ontspanning aan het strand of een combinatie van dit alles, Egypte heeft het allemaal te bieden voor een onvergetelijke reiservaring.

Reisvoorbereiding voor Egypte

Reisvoorbereiding voor Egypte is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je een veilige, plezierige en probleemloze reis naar dit fascinerende land hebt. Egypte, met zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en betoverende bezienswaardigheden, is een bestemming die reizigers van over de hele wereld aantrekt. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen bij het plannen van je reis naar Egypte:

 1. Reisdocumenten en visum: Zorg ervoor dat je een geldig paspoort hebt met minimaal zes maanden geldigheid na je geplande vertrekdatum. De meeste reizigers naar Egypte hebben een visum nodig, dat je kunt verkrijgen bij de Egyptische ambassade of een visum bij aankomst kunt aanvragen op de luchthavens van Egypte. Controleer de visumvereisten op basis van je nationaliteit voordat je vertrekt.

 2. Gezondheid en vaccinaties: Raadpleeg een arts of reisadviesdienst om de aanbevolen vaccinaties en gezondheidsmaatregelen te bespreken voor reizen naar Egypte. Het is raadzaam om vaccinaties te controleren, zoals tetanus, difterie, hepatitis A en B en tyfus. Overweeg ook antimalariamiddelen als je van plan bent om naar gebieden te reizen waar malaria voorkomt.

 3. Reisverzekering: Het afsluiten van een reisverzekering is sterk aanbevolen om jezelf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden zoals ziekte, annuleringen, verlies van bagage en medische noodgevallen tijdens je reis.

 4. Geld en valuta: De officiële valuta van Egypte is de Egyptische pond (EGP). Zorg ervoor dat je voldoende contant geld bij je hebt, maar vermijd grote sommen geld. Creditcards worden meestal geaccepteerd in grotere hotels, restaurants en winkels in stedelijke gebieden, maar het is handig om wat contant geld bij je te hebben voor kleine uitgaven en in afgelegen gebieden.

 5. Cultuur en kledingvoorschriften: Egypte is een conservatief land, vooral in religieuze en landelijke gebieden. Het wordt sterk aanbevolen om bescheiden kleding te dragen, vooral in religieuze locaties zoals moskeeën. Bedek schouders en knieën en vermijd te strakke of onthullende kleding.

 6. Klimaat en seizoen: Egypte heeft een woestijnklimaat, met hete zomers en milde winters. Het hoogseizoen voor toeristen loopt van oktober tot april wanneer het weer aangenamer is. Het weer kan in verschillende regio’s variëren, dus overweeg de weersomstandigheden bij het plannen van je reis.

 7. Taal: De officiële taal is het Arabisch, maar Engels wordt vaak gesproken in toeristische gebieden en hotels.

 8. Elektriciteit: Egypte gebruikt 220-240V stroom met Europese stopcontacten (Type C en Type F). Overweeg een universele reisadapter mee te nemen voor het opladen van elektronische apparaten.

 9. Veiligheid: Raadpleeg het reisadvies van je eigen land voor actuele informatie over de veiligheidssituatie in Egypte. Wees alert en volg de lokale adviezen en regels, vooral in de buurt van toeristische attracties.

 10. Lokale gewoonten en etiquette: Het is belangrijk om respect te tonen voor de lokale cultuur en tradities. Begroet mensen met een glimlach en gebruik altijd je rechterhand om dingen aan te nemen of te schudden, omdat de linkerhand als onrein wordt beschouwd.

 11. Medicijnen en gezondheid: Zorg ervoor dat je voldoende medicijnen meeneemt als je voorgeschreven medicijnen gebruikt, en breng een basis EHBO-kit mee. Drink altijd gebotteld water en vermijd ijs in drankjes om maagproblemen te voorkomen.

 12. Noodnummers: Zorg dat je op de hoogte bent van de lokale noodnummers en de contactgegevens van je ambassade of consulaat in Egypte.

Met deze reisvoorbereidingen kun je jezelf goed voorbereiden op een onvergetelijke reis naar Egypte. Het land biedt een schat aan ervaringen, van het verkennen van oude beschavingen tot het genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid, en met de juiste voorbereiding kun je volop genieten van alles wat Egypte te bieden heeft.

Boek uw reis naar het unieke landschap van Egypte!

Stap binnen in het betoverende landschap van Egypte en begin vandaag nog met het plannen van jouw onvergetelijke reis! Egypte, met zijn gevarieerde landschappen, variërend van de uitgestrekte Sahara-woestijn tot de majestueuze Nijlvallei en de betoverende kusten, wacht op ontdekkers die op zoek zijn naar avontuur en schoonheid. Verken eeuwenoude beschavingen, geniet van de serene woestijnoases en ontdek de bruisende steden van dit land vol mysteries en wonderen.

Ontdek Egypte

Als je gefascineerd bent door de mystiek en schoonheid van Egypte en meer wilt ontdekken over deze betoverende bestemming, dan sta je op het punt om een onvergetelijke reis te maken. Egypte is doordrenkt van oude geschiedenis, spectaculaire landschappen en een rijke cultuur die je zeker zal bekoren. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van een reis naar Egypte om verder te verkennen:

 1. Vliegtickets: Voordat je je avontuur in Egypte begint, is het essentieel om je vliegtickets te boeken. Ontdek de beste deals en luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar steden als Caïro, Luxor en Sharm el-Sheikh.

 2. Accommodaties: Egypte biedt een scala aan accommodaties, variërend van luxe hotels aan de Nijl tot traditionele Nubische huizen in Aswan. Leer meer over de verschillende soorten accommodaties en vind de perfecte plek om te verblijven.

 3. Bezienswaardigheden: Egypte zit boordevol culturele en historische bezienswaardigheden. Ontdek enkele van de meest iconische plaatsen, zoals de piramides van Gizeh, de Tempel van Karnak, de Vallei der Koningen en nog veel meer.

 4. Activiteiten: Of je nu wilt cruisen op de Nijl, duiken in de Rode Zee, een woestijnsafari wilt maken of de lokale keuken wilt proeven in Caïro, er zijn talloze activiteiten om van te genieten tijdens je reis.

 5. Weer: Het weer in Egypte varieert sterk afhankelijk van het seizoen en de regio. Ontdek wanneer de beste tijd is om Egypte te bezoeken en welke kleding je moet inpakken voor je reis.

 6. Cultuur en etiquette: Het is belangrijk om respect te tonen voor de lokale cultuur en tradities. Leer meer over de gebruiken en etiquette in Egypte, zoals begroetingen en kledingvoorschriften.

 7. Reisverzekering: Overweeg het afsluiten van een reisverzekering om jezelf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden tijdens je reis, zoals ziekte, annuleringen en verlies van bagage.

 8. Inspiratie: Laat je inspireren door de rijke geschiedenis, adembenemende monumenten en het levendige straatleven van Egypte. Bekijk foto’s en verhalen van reizigers die dit historische land hebben verkend.

 9. Reisgids: Overweeg het lezen van een reisgids voor Egypte om je reis te plannen en ervoor te zorgen dat je niets belangrijks mist. Reisgidsen bieden nuttige informatie over bezienswaardigheden, restaurants, accommodaties en meer.

Egypte is een land van wonderen en ontdekkingen, en er is nog zoveel meer te verkennen. Of je nu een geschiedenisbuff bent, een avonturier of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke reiservaring, Egypte heeft voor elk wat wils. Dus blijf lezen, blijf verkennen en laat je betoveren door dit prachtige land aan de oever van de Nijl.

Activiteiten

Boek nu je spannende avontuur in Marokko! Ontdek adembenemende wandelingen, watersporten en meer.

Hotels

Vind je droomhotel in Marokko! Klik hier om hotels te vergelijken en te boeken.

Vliegtickets

Wacht niet langer! Vind de beste tarieven voor vliegtickets naar Marokko en reserveer nu.

Accommodaties

Vind de mooiste accommodaties in Marokko! Klik hier om accommodaties te vergelijken en te boeken

Bezienswaardigheden

Leer meer over de betoverende bezienswaardigheden van Marokko. Klik hier om je culturele reis te starten en tickets te boeken.

Huur auto

Vind de perfecte huur auto voor je Marokko-avontuur en maak je reis onvergetelijk.

Weer

Laat het weer je reis niet verpesten. Bekijk de weersvoorspelling en bereid je voor op een fantastische reis!

Inspiratie

Droom groter en plan je volgende reis naar Marokko. Laat je inspireren door onze reisverhalen en tips!

Ontdek meer bestemmingen in Afrika

Afrika is een continent van ongekende diversiteit en schoonheid, en er valt nog zoveel meer te ontdekken dan alleen de bekende bestemmingen. Van de uitgestrekte woestijnen van de Sahara tot de weelderige regenwouden van Centraal-Afrika, van de bruisende metropolen van Kaapstad tot afgelegen traditionele dorpen, Afrika heeft voor elke reiziger iets te bieden. Overweeg om nieuwe, minder bezochte bestemmingen te verkennen, zoals Namibië met zijn surrealistische landschappen, Ethiopië met zijn rijke geschiedenis en oude kerken, of Mozambique met zijn ongerepte stranden en koraalriffen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur, natuurlijke pracht of een combinatie van deze elementen, Afrika heeft talloze bestemmingen die wachten om ontdekt te worden. Dus waar wacht je nog op? Ga op reis en verken het onbekende in dit betoverende continent.

Ontdek Egypte met onze partners

Ontdek Afrika met onze betrouwbare partners en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op dit fascinerende continent. Samenwerking met deskundige reisorganisaties stelt je in staat om de verborgen schatten en spectaculaire landschappen van Afrika te verkennen, terwijl je geniet van zorgvuldig samengestelde reisroutes en professionele begeleiding. Of je nu droomt van een spannende safari, een beklimming van een van de hoogste bergen ter wereld, een duikavontuur in kristalheldere wateren, of een diepgaande culturele reis, onze partners kunnen je helpen bij het plannen van de reis van je leven. Laat ons je gids zijn terwijl je de prachtige diversiteit van Afrika ontdekt en onvergetelijke herinneringen creëert.